• Saya sentiasa sibuk bekerja di luar, dan kulit saya menjadi semakin kering malah badan juga mudah terasa letih. Aktiviti harian terganggu kerana tidak tidur dengan nyenyak. Setelah 2 minggu mengambil Uniwomen, kelihatan kesan yang ketara kepada kulit saya dengan mengembalikan kelembapan dan keserian kulit di mana ia tidak lagi lesu, pucat dan lebih bermaya. Kini, saya tidur dengan nyenyak sekali dan boleh melakukan aktiviti harian tanpa sebarang kebimbangan.

  Arni Binti Ehing, 30 tahun
  Arni Binti Ehing, 30 tahun
 • Saya seorang wanita yang mengalami Pra Menopause di mana sentiasa mengalami gejala-gejala seperti rasa panas, kulit kering, berpeluh pada waktu malam, sering cemas, badan letih dan tidak bermaya. Tubuh badan saya mempunyai banyak angin. Alhamdulillah, setelah mengambil produk Uniwomen, gelaja-gejala pra menopause beransur pulih. Tidak perlu lagi saya mencari tukang urut untuk membuang angin dalam badan saya. Terima kasih Tiens Malaysia kerana mengeluarkan produk yang unggul ini.

  Sarmah Binti Ibrahim, 56 tahun
  Sarmah Binti Ibrahim, 56 tahun
 • Saya sering mengalami masalah senggugut dan kitaran haid yang tidak teratur. Muka saya sering mempunyai jerawat disebabkan masalah hormon tidak seimbang. Tiens Uniwomen telah mengubah kesihatan tubuh badan saya. Masalah senggugut telah pulih, kitaran haid telah kembali stabil dan muka saya kini sudah kurang timbul jerawat. Hebat Tiens Uniwomen ini!!!

  Yusriyah Bt Yusman, 21 Tahun
  Yusriyah Bt Yusman, 21 Tahun
 • Masalah kulit yang sensitif telah menyebabkan saya mengelakkan makanan laut. Setelah mengambil Tiens Uniwomen selama 2 minggu, kulit saya mulai beransur pulih. Ia kelihatan lebih sihat dan berseri. Kini saya boleh makan makanan laut yang saya gemari.

  Wan Norismah Bte Mahil, 44 tahun
  Wan Norismah Bte Mahil, 44 tahun
MAKLUMAT PRODUK
Nama Produk Kapsul Uniwomen
Bahan Utama Dirumuskan khas dengan ekstrak herba turun temurun Melayu & Cina
Spesifikasi Produk Setiap botol 500mg x 60 kapsul
Sesuai untuk Wanita (produk ini tidak boleh menggantikan mana-mana jenis ubat)
Tidak sesuai untuk Wanita hamil, ibu yang menyusu, wanita yang sedang mengalami haid (ambil sebelum/selepas kedatangan haid), wanita yang baharu menjalani pembedahan dan pernah menjalani pembedahan ovari
Cara Penggunaan 2 kali sehari, 2 biji setiap hari, selepas makan dengan air suam

RM 198.00 (Malaysia)

B$ 75.00 (Brunei)